top of page

Hva er INDIBA og hvordan virker det?

INDIBA TECAR er en svært effektiv og behagelig behandlingsform der 90% av pasientene sier at de føler seg bedre allerede etter første behandling. Behandlingsformen benyttes på muskelsmerter, ryggsmerter, belastningsskader, beinhinnebetennelse, achillestendinopati, lyskesmerter, bekkenbunnsproblemer, plantarfasciopati og mye mer som f. eks. skjønnhetsbehandlinger og problemer med pust.


Behandlingsformen kan også benyttes i akutte og post operative tilstander, den er ikke invasiv og har bortimot ingen bivirkninger. Behandlingen er behagelig med merkbar effekt, og kombineres godt med alle manuelle behandlingsformer.


Behandlingsformen er relativt ny i Skandinavia, men sør i Europa er denne terapiformen anerkjent og veletablert. Det ligger evidensbasert dokumentasjon bak de aller fleste behandlingsprotokollene. INDIBA samarbeider med flere sykehus og universiteter om dokumentasjon av behandlingseffekter.


Fotballklubber som FC Barcelona, Chelsea, Borussia Dortmund, Juventus og PSG, sykkellagene Astana, Tinkoff og Moviestar med fler, det franske håndballandslaget, tennisspillere som Rafael Nadal, Franko Skugor og Lara Arruabarrena, og mange flere benytter alle INDIBA som en del av deres behandlings- og/eller restitusjonsprogram.52 visninger0 kommentarer
bottom of page