top of page

FASTE, UNGDOMMENS KILDE

Faste med Dr. Nils Fosse og Silje Tuxen Thingvoll

Faste er en prakis som har vært praktisert av alle verdens urgamle kulturer og relgioner. Nyere forskning har også vist at det kan gi utrolige helsegevinster, være foryngende, helbrede en rekke sykdommer og mildne forløpet av tallrike andre. Det er også den billigste kuren som finnes som alle i praksis både har råd og tid til å utføre.  Likevel kan det være vanskelig å utføre når man ikke har riktig kunnskap. I dette kurset viser Dr. Nils Fosse og Silje Tuxen Thingvoll hvordan man kan utføre faste slik at det både blir lett og nærmest smertefritt. 

Faste er også lettere når du gjør det med andre og du får mulighet til å delta i gratis Facebook gruppe som faster 1-4 dager hver mnd etter du har tatt kurset. Her får du også mulighet for å stille spørsmål og har direkte tilgang til Silje under hver faste.

Screenshot 2021-10-28 at 14.21.38.png
ThingvollCoverv2016white_edited.jpg

ONLINE KURS I KOPPING

Dette er et online kurs på engelsk.

Kurset er på 8 moduler. Det er dyptgående, omfattende og beregnet på terapeuter. Kurset er laget for å understøtte boken om vakuum behandling. Se egen bestillings side for mer info.

NATURMEDISIN FOR HJEMMEBRUK

Lær å  hvordan å behandle enkle plager hjemme

Lær deg soneterapi, kinesiologi og de vanligste medisin planter for hjemmebruk. Kurset holdes over en helg. Kontakt Silje for info om neste kurs.

foot-massage-2277450_640.jpeg
4235604_l.jpg

KOPPING FOR HJEMMEBRUK

Vil du lære å behandle deg selv eller din familie med kopping hjemme?

Kontakt Silje for å bli med på neste kurs.

bottom of page